Selecteer een pagina

Dit zijn wij

We hebben ruim 10 jaar ervaring met het bedenken van concepten en het maken van video’s. Wij onderscheiden ons door de creatieve concepten die we bedenken, en onderscheidende manier van filmen en editen.

Daarnaast zijn we ook gewoon heel relaxt om mee te werken. We werken met professionele apparatuur, zoals onder andere een Canon C300 mark iii, met Canon CN/E lenzen, en een Canon R5 met Canon L lenzen.

Video’s dienen een verhaal te vertellen; binnen te komen. Bij 6×6 komt het verhaal op de eerste plaats. Het is onze kracht, om jouw verhaal naar voren te laten komen. De stijl van de video volgt op het verhaal wat je wilt overbrengen, niet andersom.  De soundtrack is de dragende kracht van de video. We hebben een complete database aan rechten-vrije muziek om te gebruiken, en een eigen producer die een custom soundtrack voor je video kan maken.

Wat je budget ook is: bij ons is de soundtrack een essentieel onderdeel van de video wat bijdraagt aan de beleving.  Een video moet je raken. Onze stijl is rauw, maar gepolijst: beelden die de kijker grijpen omdat het anders is, echt is.  Prachtige cinematografische beelden afgewisseld met rauwe, verrassende beelden.

Dat houdt de aandacht vast, dat onderscheidt van de massa!

6×6 Media: Rauw gepolijst.